Nakladatelství Aspen Publishers / Nejlevnější knihy

Nakladatelství Aspen Publishers

Zobrazeno 1 – 20 z 55 výsledků

Další

Stránka 1. z 3

Předchozí

Řadit podle a zobrazit také nedostupné

  1. Haccp: A Practical Approach

    Haccp: A Practical Approach

    S. E. Mortimore, Sara Mortimore, Carol Wallace | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  2. Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition

    Food Hygiene, Microbiology and Haccp, Third Edition

    S. J. Forsythe, P. R. Hayes, S. Forsythe | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  3. Organic Food Processing and Production Handbook

    Organic Food Processing and Production Handbook

    S. Wright, Simon Wright | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  4. Milk and Milk Products: Technology Chemistry and Microbiology

    Milk and Milk Products: Technology Chemistry and Microbiology

    A. H. Varnam, Alan H. VarnAm, Jane P. Sutherland | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    3029

  5. Functional Foods: Designer Foods Pharmafoods and Nutraceuticals

    Functional Foods: Designer Foods Pharmafoods and Nutraceuticals

    Israel Goldberg, I. Goldberg | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3060

  6. New Methods Food Preservation

    New Methods Food Preservation

    G. W. Gould, Gould | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    3029

  7. Cheese Vol 1

    Cheese Vol 1

    Fox, P. F. Fox | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  8. Food Composition Data

    Food Composition Data

    Greenfield, H. Greenfield | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  9. Handbook of Industrial Seasonings (C&h)

    Handbook of Industrial Seasonings (C&h)

    E. W. Underriner, I. R. Hume, E. W. Underriner | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  10. Processing of Poultry

    Processing of Poultry

    G. C. Mead | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  11. Technology of Reduced-Additive Foods

    Technology of Reduced-Additive Foods

    Smith, Smith Jim Jr., Jim Smith | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  12. Industrial Chocolate Manuf & Use

    Industrial Chocolate Manuf & Use

    Beckett, S. T. Beckett | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  13. Technology Extrusion Cooking

    Technology Extrusion Cooking

    Frame, N. D. Frame, N. D. Frame | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3060

  14. The Technology of Vitamins in Food (C&h)

    The Technology of Vitamins in Food (C&h)

    P. Berry Ottaway | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  15. Thickening & Gelling Agents Food

    Thickening & Gelling Agents Food

    A. Imeson, Imeson | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  16. Food Color & Appearance

    Food Color & Appearance

    John B. Hutchings, Hutchings, John B. Hutchings | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  17. Understanding Natural Flavors

    Understanding Natural Flavors

    J. R. Piggott, Piggott, A. Paterson | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3362

  18. Measurement of Food Preferences (C & H)

    Measurement of Food Preferences (C & H)

    H. J. H. Macfie, D. M. H. Thomson | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  19. Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products: Advances in Meat Research

    Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products: Advances in Meat Research

    A. M. Pearson, T. R. Dutson | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    3029

  20. Food Flavorings, Second Edition

    Food Flavorings, Second Edition

    Ashurst Philip R. Dr., P. R. Ashurst | Aspen Publishers, 1995


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    3029

Další

Stránka 1. z 3

Předchozí

Záznamů na stránku

Filtrovat výsledky

Jazyk
  • Angličtina55
Vazba
  • Pevná39
  • Brožovaná16
Dostupnost
  • Do měsíce53
  • Dostupnost neznámá2
Rok vydání
  • 20215
  • 20201
  • 20191
  • 199546
  • 19912
Rozsah ceny

-



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: